banner32b


In de aanbieding
LOS
Meest verkocht

Leven op de top van een vulkaan - Tine Quadens

Leven op de top van een vulkaan - Tine Quadens
€ 18.00
Uitverkocht

Deze titel is alleen nog via de boekhandel verkrijgbaar, of als e-book via deze webshop. 


Tine Quadens (Duffel, 1960) is moeder van twee kinderen. De liefde bracht haar naar Nederland en de huisartsenpraktijk, waar ze onlangs haar 25-jarig jubileum vierde. Leven op de top van een vulkaan is haar debuut.

In dit boek zijn verschillende verhaallijnen: mijn liefde voor Rik, een onbereikbare liefde waarmee ik een sterke verbondenheid voel; mijn leven met manisch depressiviteit; mijn werk als arts; mijn liefde voor bloemen; mijn idealisme om mensen te helpen, mijn verwerking van het verleden en de dood van Erik.”

"De diagnose manisch depressief heeft me twintig jaar gekost en dat in een milieu van artsen en hulpverleners. Het was een opluchting voor me: ik heb een diagnose! Ik ben gek, maar wel plezant gek."

"In mijn manische fase schrijf ik schriften en kladblokken vol, ik heb plannen voor honderd jaar en honderd mannen. Ik wil de top bereiken, ik heb voortdurend de drang om wereldberoemd te worden."
 

Auteur: Tine Quadens
Fotografie: Ellen Koelewijn – www.expressionelle.nl
Illustraties: Paul Mattijsen
ISBN: 978-94-90352-26-4

Een deel van de opbrengst gaat naar www.vmdb.nl 

 

Terug naar overzicht
WinkelwagenZoeken

©2022 smm webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop